2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

1) TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI:

YL/YDH/BH(*)

ÇEVİRİBİLİM ( İNGİLİZCE )

AYŞENUR

MUHAMMED ZİYA

SARI

YDH

(*) YL: YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA DOĞRUDAN BAŞLAYACAK.  YDH: YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFINA DEVAM EDECEK

BH: BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMINA BAŞLAYACAK.

2) DOKTORA PROGRAMLARI:

D/BH(*)

ÇEVİRİBİLİM ( İNGİLİZCE )

ALPER ZAFER

GÜNEŞ

GÖZDE

BÜKLÜM

D/BH(*)

TARİH

MUSTAFA ALTUĞ

YAYLA

ŞENAY

ÖKSÜZ

YEDEK

D

(*) D: DOKTORA PROGRAMINA DOĞRUDAN BAŞLAYACAK.  BH: BİLİMSEL HAZIRLIK PROGRAMINA BAŞLAYACAK.

KAYIT TARİHLERİ

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans ve doktora programlarına başvurup kesin kayıt hakkı kazanan asıl adayların 9-10 Şubat 2016 (asıl adayların kayıt yaptırmaması halinde yedek adayların 11-12 Şubat 2016) tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Bu duyuru adaylara tebligat niteliğinde olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır, duyurulur.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Lisans / Yüksek Lisans diplomasının veya yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
  2. Yabancı uyruklu adaylardan lisans/yüksek lisans diploması tercümesi
  3. Yabancı uyruklu adaylardan pasaport fotokopisi
  4. Diploma yurtdışından alınmışsa ilgili denklik belgesi
  5. Lisans / Yüksek Lisans not durum belgesinin (transkript) aslı
  6. Transkriptlerinde belirtilmemiş olan adaylar için, mezuniyet ortalamasının 100’lük sistemde karşılığını gösteren belgenin aslı
  7. Mezun olduğu/olacağı kurumdaki disiplin durumunu gösterir belge
  8. Nüfus cüzdanının aslı
  9. Askerlik Durum Belgesinin (Askerlik çağına gelmiş veya daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak bir lisansüstü programına kaydolmasında askerlik bakımından sakınca olmadığına dair belgenin) aslı
  10. Kan grubu kartı
  11. Tezli yüksek lisans ve doktora programlarına başvuran adaylardan ALES sonuç belgesi
  12. Başvurulan programın öngördüğü Yabancı Dil Belgesi
  13. Cepheden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, son altı ay içinde çekilmiş 4 adet 4,5 x 6 cm boyutunda fotoğraf

Not: 1 ve 8 numaralı belgelerin fotokopisi alınıp onaylandıktan sonra iade edilecektir.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirlenen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  5. 2015-2016 akademik yılı İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi lisansüstü programlarının bilim sınavı ve mülakatlarına girip kayıt hakkı kazanamayan adaylara, istemeleri halinde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde 2015-2016 akademik yılında açılacak Arapça ve İngilizce dil kurslarında özel indirimler uygulanacaktır.

Görüntülenme: 406 Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2016 Güncellenme Tarihi: 5 Şubat 2016 10:07:23