2014-2015 Mezunlarımızı hayata uğurladık

2014-2015 Mezunlarımızı hayata uğurladık

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, 2014-2015 Akademik Yılı mezunlarını büyük bir coşkuyla uğurladı. “Kemiyet değil, keyfiyet önemli” düsturuyla yola çıkan Üniversitemiz, bu yıl 27 öğrencisini mezun verdi. Aramızdan ayrılacakları için üzüldüğümüz fakat hayatlarının yeni bir dönemine ilk adımlarını attıkları için de sevindiğimiz öğrencilerimizi, hem uğurlamak hem de başarılarını ödüllendirmek üzere geniş katılımlı bir Mezuniyet Töreni düzenlendi. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Kampüsünde düzenlenen törende, mezunlarımızı hocaları, aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Program dâhilinde öğrencilerimize hitaben Rektör Prof. Dr. İbrahim Kâfi DÖNMEZ, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun EMECEN ve Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından üniversitemiz mezunlarından Memduh ÖZYALVAÇ’ın seslendirdiği Türk Sanat Müziğinin seçkin parçaları dinlenildi.

Dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ve bölüm hocaları tarafından tüm öğrencilere diplomalarının takdim edilmesinin ardından kep fırlatma töreniyle mezunlarımız lisans eğitimlerine veda etti. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi olarak mezunlarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyoruz.

Görüntülenme: 630 Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2015