Akademisyenlere Yönelik Genel İngilizce Programı

Akademisyenlere Yönelik Genel İngilizce Programı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden “Akademisyenler için Genel İngilizce Programı” 

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜREM) “Akademisyenler için Genel İngilizce Programı” ile akademisyenlerimize, uzman eğitmenlerle kendilerini geliştirme imkânı sunuyor. Program; dinleme ve sözlü iletişim becerileri, dilbilgisi çalışmaları, 6000 akademik kelimenin verilmesi, okuma ve yazma becerileri ve telaffuz çalışmalarından oluşmaktadır. Programın üçüncü ve dördüncü seviyelerinde ise, adayların hedef ve ilgilerine göre makale yazım teknikleri konusunda dersler ve uygulamalar yapılmaktadır. Özet çıkarma, metin analiz etme ve eleştirel yazı yazma vb. yazı yazma pratikleri de uygulanmaktadır.

 

Programın Amacı:

Programımızın amacı, yabancı dil öğreniminin gerektirdiği temel dört beceriyi geliştirmeye yönelik (okuma, yazma, konuşma, dinleme), yoğun bir program dahilinde sunulan çeşitli modern, işlevsel, öğretim yaklaşım yöntem ve teknikleriyle adaylarımızı İngilizce’de başlangıç (A1) seviyesinden ileri (C1) seviyeye taşımaktır.

Bu süreç içerisinde üstlendiğimiz rol, adaylarımıza sadece bir yabancı dil öğretmek değil, öğretim sürecinin her aşamasında onların bireysel ilgi ve becerilerini de gözlemleyerek sürece aktif katılımlarını sağlamak ve dili mesleki hayatları ve akademik amaçlarıyla bütünleştirmelerinde iyi bir rehber olabilmektir.

Programın öğrenim çıktıları, özel anlamda İngilizce’nin verimli bir şekilde öğretilmesini kapsıyor olsa da, genel anlamda yabancı dil öğrenmeyi öğretmek ve yabancı dil öğreniminin süreçlerini tanıtmak da programımızın öncelikli hedefleri arasındadır. Bu sayede, verimli ve başarılı bir dil öğrenim sürecini paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız!

İletişim: surem@29mayis.edu.tr  Tel: 0216 474 08 60/1718

 

Görüntülenme: 452 Yayınlanma Tarihi: 4 Nisan 2016