Ürdün Üniversitesinden Ziyaret

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Arapça Öğretiminde Kalite Çalıştayı kapsamında Üniversitemizle ikili anlaşması bulunan ve Arapça Hazırlık Sınıfı Programını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi pratik kazanmaları için hazırladığımız ortak bir eğitim programımız bulunan Ürdün Üniversitesi’nden önemli isimler de 29 Mayıs’taydı.

Ürdün Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ehleyf et-Taravne, Ürdün Üniversitesi Yabancı Diller Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muhammed El-Kuda,  Ürdün Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Müdürü Dr. Rami Ali, Üniversitemizi ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. İbrahim Kafi Dönmez ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu ve Prof. Dr. Mustafa Altundağ ile iki üniversite arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konusunda temasta bulundular.

Görüntülenme: 516 Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2015