Yrd. Doç. Dr. Emre Şan’a Prix Mercier Ödülü Takdimi

“Fenomenolojik Bir Problem Olarak Aşkınlık” (La transcendance comme probleme phénoménologique) isimli kitabıyla, Avrupa’nın prestijli yarışması Prix Mercier’de ödüle layık görülen, Felsefe Bölümü Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Emre Şan’a ödülü  29 Ekim Perşembe günü Fransa’da Louvain-la-Neuve’de takdim edildi.

Prix Mercier, Louvain Katolik Üniversitesi Yüksek Felsefe Enstitüsü’nün (L’Université Catholique de Louvain, L’Institut Supérieur de Philosophie) 1974’ten beri iki yılda bir kere çağdaş dünyayla ilişkileri içinde metafizik, ilk felsefe ve ontoloji alanlarında yapılmış bir çalışmayı ödüllendirdiği bir yarışma. 2012 yılında Paris I Panthéon Sorbonne Üniversitesi tarafından yayımlanan kitap hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Görüntülenme: 1209 Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2015