Öğr. Gör. Dr. Abdelhamıd EL AFAKI EL FELLAH

Özgeçmiş Özgeçmiş (PDF) YÖK Akademik
Tam Zamanlı

Özgeçmiş

Ezher Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2004 yılında pekiyi dereceyle mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Ezher Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde 2009 yılında tamamladı. Kahire Üniversitesi Dar’ul Ulum Fakültesi Arap Dili Bölümü Sarf ve Nahiv Anabilim Dalı’nda doktora yaptı. 2011 yılından bu yana Fas’taki özel bir okulda Arapça ve İslami İlimler öğretmeni olarak çalıştı. Çok sayıda eğitim kurslarına katılmış ve sertifikalar almıştır. Bunlardan bazıları: Kahire Üniversitesi Daru’l Ulum Fakültesi Dil Becerileri Sertifikası, Hitabet ve Vaaz Sertifikası, Hafızlık İcazeti, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Tecvid Sertifikası, Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası ECDL. Şu anda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’ni temsilen Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Arapça Öğretmeni olarak çalışıyor.