Sürem

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (29 Mayıs SÜREM), toplumun her kesiminden insanların bilgi ve becerilerini artırmaları için ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim programları, kurs, seminer, çalıştay, ulusal ve uluslararası toplantılar düzenliyor; danışmanlık ve proje hizmetleri sunuyor ve yayınlar yapıyor.

Dil Kursları

Öncelikle yabancı dil kurslarına ağırlık veren merkezimizde Genel, Hızlandırılmış, Kurumsal, Mesleki ve Pratik İngilizce; YDS, IELTS, TOEFL, İngilizce Yeterlik (Proficiency) sınavlarına hazırlık; İlköğretim-Ortaokul-Lise İngilizcesi, Osmanlıca Türkçesi, Farsça, Rusça, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince, İtalyanca, Antik Yunanca ve Latince konularında alanında uzman hocaların rehberliğinde dil kursları açılıyor.

Kariyer Merkezi Çalışmaları

29 Mayıs SÜREM Kariyer Merkezi, lisans öğrenimini tamamlayacak ve hayata atılacak olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğrencilerine, yapacakları iş ve öğrenim başvurularında avantaj sağlayabilmeleri için destek programları hazırlanıyor. Ayrıca akademik kariyer yapmak isteyen öğrencilerimize ALES ve YDS hazırlık kursları da açılıyor.

Kişisel Gelişim Programları

SÜREM, kişisel gelişime de destek veren programlar düzenliyor. Tezhip-Ebru-Hat gibi klasik sanatlarımızın yanı sıra, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetici Koçluğu, Girişimcilik, Öğrenci Koçluğu, NLP Uzmanlığı, Sporcu Koçluğu, Eğiticinin Eğitimi gibi alanlarda uzman isimlerin rehberliğinde kişisel gelişim kursları sunuyor.

SÜREM Web Sitesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Okutman Mehtap Güven ÇOBAN
29 Mayıs SÜREM Müdürü