29 Mayıs’ta Mezuniyet Coşkusu

29 Mayıs’ta Mezuniyet Coşkusu

“Kemiyet değil, keyfiyet önemli” düsturuyla yola çıkan ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile hem ulusal hem de uluslararası öğrencilerin tercihi olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi üçüncü dönem mezunlarını verdi.

Mezuniyet törenine İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Altunizade yerleşkesinde düzenlenen törenle 116 öğrenci mezun oldu.

2011 yılında akademik hayatına başlayan Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi’nin ilk mezunlarını verdiği törende, program dâhilinde öğrencilerimize hitaben Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun M. Emecen, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez ve Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç konuşma yaptılar.

Dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ve bölüm hocaları tarafından tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atma töreniyle mezunlarımız lisans eğitimlerine veda etti. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi olarak mezunlarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyoruz.

 

Görüntülenme: 774 Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2016