İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi ve İŞKUR İşbirliğiyle Öğrencilerilerimize Kariyer Danışmanlık Hizmeti...

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi ve İŞKUR İşbirliğiyle Öğrencilerilerimize Kariyer Danışmanlık Hizmeti...

İŞKUR sizlerin mezuniyet sonrası ve kariyer planlaması konusundaki sorularınızı cevaplandırıyor.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi ve İŞKUR işbirliğiyle öğrencilerilerimize İŞKUR tarafından haftada bir gün danışmanlık hizmeti verilecek.

İŞKUR bünyesinde çalışan iş ve meslek danışmanları öğrencilere iş arama süreçlerinde yardımcı olmak için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini birebir ve grup toplantılarında anlatacaklar. Yapmaları gerekenleri rehberlik ve danışmanlık hizmeti ile gösterecekler. Bu kapsamda iş arama becerileri, kariyer planlama, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iletişim becerileri ve motivasyon konularında danışmanlık alacaklar.

Öğrenciler alacakları bilgiler ile işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerilerinin geliştirilmesi, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirilerek daha bilinçli hale gelmeleri sağlanacak.

Ayrıca oluşturulan CV’ler İŞKUR’un CV havuzuna eklenecek ve daha kısa sürede kendilerine en uygun alanda istihdam edilmeleri konusunda yardımcı olunacak.

Danışmanlık hizmetleri 19 Nisan 2018 tarihinden itibaren  her Perşembe günü saat 13:00-17:00 arasında 115-B nolu ofiste verilecektir.

Görüntülenme: 556 Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2018