1. Psikoloji Öğrenci Kongresi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü desteğiyle Psikoloji Kulübü olarak 27 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştireceğimiz 1. Psikoloji Öğrenci Kongresi 'ne sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Kongremizin hedefi, psikoloji bölümlerinde okuyan , araştırma yapan ve araştırmaya ilgi duyan; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini bir araya getirerek araştırmalarını paylaşabileceği bir ortam sağlamaktır. Kongremizde yaptığınız araştırmaları, değerlendirme kurulundan geçtikten sonra sözlü olarak sunabilir, poster olarak paylaşabilirsiniz veya kongreye sadece dinleyici olarak katılabilirsiniz. Sunum dili Türkçe olacaktır. Kongreye katılım sayısı sınırlıdır. Son başvuru tarihi 14 Ocak 2019 olup kabulde başvuru tarihi dikkate alınacaktır.

Yapılan sözlü sunumlar ve posterler İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi 'nin internet sitesinde yayınlanacaktır.

NOT: Katılım ücretsizdir.

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ
1. PSİKOLOJİ ÖĞRENCİ KONGRESİ BAŞVURU FORMU

Öğrenim Durumu:
Lütfen katılım durumunuzu işaretleyiniz;

Lütfen özetinizi İngilizce ve Türkçe olarak ayrı ayrı giriniz.

Sunum Tercihi;
Sunum Alanı;
Öğrenim Görmekte Olduğunuz;
Başvuru süreci sona ermiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.