2017-2018 Bahar Yarıyılı Öğretim Ücreti Online Ödeme

Bahar yarıyılı öğrenim ücreti ödeyecek öğrencilerimizin dikkatine;

2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi bahar yarıyılı için ücret ödemesi gereken öğrencilerimiz https://yyodeme.29mayis.edu.tr/ linkine girerek ödemeleri gereken öğrenim ücretini cep telefonlarına gelen şifreyi girdikten sonra öğrenebilirler. (Not: Sadece online ödeme yapabilecek öğrencilerin ücret bilgileri bu linke yüklenmiştir.)

Kredi Kartı ile ödeme yapacak öğrencilerimiz https://yyodeme.29mayis.edu.tr/ linkine girdikten sonra;

• Bonus (Bonus özellikli tüm kredi kartları), World (Vakıfbank ve Yapı Kredi), Maximum (İş Bankası- Ziraat), Axess (Akbank) özellikli kartlar ile taksitli ödeme (Not: Ödeme dönemlik olduğu için sadece 5 taksit seçeneği aktif olacaktır.)
  • Diğer kartlar ile tek çekim ödeme yapabilirler,
  • Albaraka, Finansbank (Card Finans), Halkbank (Paraf) ile taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimizin 22.01.2018-30.01.2018 tarihleri arasında Altunizade Kampüse gelerek işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Ödeme Şekilleri ile ilgili diğer bilgiler aşağıdaki gibidir;

ÖDEME ŞEKİLLERİ

Peşin Ödeme:

1) Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, kayıt sırasında üniversitenin aşağıdaki banka hesabına doğrudan havale veya EFT yöntemi ile ödenebilir. Bu durumda %6 indirim uygulanır. (Dönemlik ödemelerde %6 indirim yapılmamaktadır.)

HESAP SAHİBİ

T.C. İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ

IBAN

TR23 0020 3000 2905 1453 0000 01

BANKA-ŞUBE

ALBARAKA TÜRK - 092 ALTUNİZADE ŞB.

HESAP NO

29051453-000001

2) Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, limiti ödemeye yeterli tüm banka kredi kartları ile tek seferde ödenebilir. Bu durumda %6 indirim uygulanır. (Dönemlik ödemelerde %6 indirim yapılmamaktadır.)

Kredi Kartı Taksitli Ödeme:

Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, limiti yıllık öğrenim ücretini ödemeye yeterli aşağıda sıralanan banka kredi kartları ile 10 taksitte ödenebilir. (Dönemlik ödemelerde 5 taksit uygulanır.)

Albaraka Türk, Akbank (Axess), Denizbank (Bonus), Finansbank (Card Finans), Halkbank (Paraf), İş Bankası (Maximum), Vakıfbank (World), Yapı Kredi (World), Bonus özellikli tüm kredi kartları, Maximum özellikli tüm kredi kartları.

NOTLAR:

• Öğrenim ücreti hiçbir şekilde iade edilmez,
  • Bankaya yatırılacak öğrenim ücretlerinde öğrencinin adı soyadı ve T.C. kimlik numarası mutlaka belirtilmelidir,
  • İzleyen yılların eğitim öğretim ücreti -yıllık ortalama ÜFE artış oranını geçmemek kaydıyla- Üniversite Mütevelli Heyeti tarafından belirlenir,
  • Derse yazılma tarihleri 22.01.2018-30.01.2018 tarihleri arasındadır.
  • Online ödeme ile ilgili sorunlarınız için iletişim numaranızla birlikte muhasebe@29mayis.edu.tr ye mail atınız.

ONLINE ÖDEME SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Görüntülenme: 396 Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2018 Güncellenme Tarihi: 17 Ocak 2018 17:26:55