2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Tarih / Saat     : 28 Haziran 2019 Cuma / 17:30

Yer                   : İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Elmalıkent Yerleşkesi

Sevgili Mezun/Mezun Adaylarımızın Dikkatine!

28 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Mezuniyet Töreni için tüm mezun/mezun adaylarının aşağıdaki hususlara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Törene Katılım: 2018-2019 yılı güz ve bahar yarıyılları sonunda mezuniyeti kesinleşmiş olanlar ile tören tarihinde mezun durumda olmayan son sınıf öğrencilerini kapsamaktadır.

Kep - Cübbe Dağıtımı: Kep-cübbe dağıtımı törene katılacak mezun/mezun adaylara 21-25 Haziran 2019 tarihleri arasında hafta içi saat 10.00-16.00 saatleri arasında Elmalıkent Yerleşkesi B Binası Danışma Ofisinden imza karşılığı yapılacaktır.

Fotoğraf Çekimi: Törene katılacak olan tüm mezun/mezun adaylarımızı 21-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan fotoğraf çekimine davet ediyoruz. Talha ÖZÇELİK’ten randevu alabilirsiniz. (tozcelik@29mayis.edu.tr)

Davetiye: Davetiyeler dijital olarak mail adresinize gönderilecektir.

Tören Düzeni: Törene katılacak öğrencilerin en geç tören başlamadan 1,5 saat önce toplanma noktalarına gelmeleri gerekmektedir. (Tören öncesi prova için ilerleyen günlerde bilgi verilecektir.)
Öğrenciler velilerinden ayrılarak cüppelerini giyip, tören sırasına göre düzene gireceklerdir.

Sorularınız için: kurumsaliletisim@29mayis.edu.tr

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2018/2019 Mezuniyet Töreni Program Akışı

• Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Fakülte Birincilerinin Konuşması (Edebiyat Fakültesi, Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)