2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Kontenjan Kesin Kayıt Duyurusu

Değerli Öğrencimiz,

Artık İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi ailesinin bir bireyisiniz; aramıza hoş geldiniz.

1. Üniversitemize kesin kayıt işlemleri 01 - 05  Ekim 2018 tarihleri arasında üniversitemiz Ümraniye Elmalıkent Yerleşkesinde bulunan kayıt ofisine şahsen gelerek  yaptırılacaktır.
  2. Yukarıda belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan öğrenciler, Üniversitemizin öğrencisi olma hakkından vazgeçmiş sayılacak ve herhangi bir hak iddia edemeyeceklerdir.
  3. Zorunlu hazırlık sınıfı bulunan programlara kesin kayıt yaptıracak öğrenciler hazırlık sınıfı öğrenim ücreti üzerinden ödeme yapacaklardır. Yabancı dil yeterlik sınavında başarılı olup lisans öğrenimine başlayanlara programlarının ücret durumuna göre fark iadesi yapılacak veya kendilerinden fark tahsil edilecektir.
  4. Kesin kayıt için gerekli belgeler:
  • Öğrenim ücreti dekontu (kısmi burslular için),
  • ÖSYS Sonuç Belgesi (internet üzerinden alınacaktır),
  • Mezun olunan liseden alınan diplomanın aslı (yeni mezunlar için diplomalar tanzim edilmemiş ise yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin aslı),
  • Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi,
  • Kan grubu kartı,
  • 4 adet vesikalık fotoğraf (arkalarına iz bırakmadan adınızı, soyadınızı ve kazandığınız programı yazınız).
  1. İngilizce ve Arapça Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Sınavları 08 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00’da, Yeterlik Sınavları 10 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz Ümraniye Yamanevler Yerleşkesinde yapılacak olup ayrıntılı bilgi üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.
  2. İsteğe bağlı Arapça veya İngilizce hazırlık sınıfı okumak isteyen Sosyal Hizmet Programı öğrencileri kesin kayıt sırasında ekteki talep formunu doldurmalıdır. (TALEP FORMU) Hazırlık sınıfında öğrenimi görecek tüm öğrencilerin hangi seviyede öğrenime başlayacaklarının belirlenmesi için 08 Ekim 2018 tarihinde saat 10:00’da Üniversitemiz Ümraniye Yerleşkesinde “Seviye Tespit Sınavı” yapılacaktır. Hazırlık sınıfında öğrenim görecek tüm öğrenciler bu sınava gireceklerdir.
  3. Üniversiteye yerleşmekle birlikte başka bir yükseköğretim kurumunda kaydı bulunan adaylar halen kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişiklerini kesmedikleri takdirde Üniversitemize kayıt yaptıramaz. Bu öğrencilerin Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile irtibata geçerek detaylı bilgi almaları gerekmektedir.
  4. 1111 sayılı Askerlik Kanunu hükümlerine ve bu konuda Millî Savunma Bakanlığınca yayınlanan prensip emirlerine göre askerlik hizmetlerini erteletme hakkını kaybeden adaylar Üniversiteye kayıt yaptıramaz. Bu öğrencilerin Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile irtibata geçerek detaylı bilgi almaları gerekmektedir.
  5. Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemler yapılır.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Eğitim Ücreti Ödeme Koşulları için tıklayınız.

Sosyal Hizmet Programı öğrencilerine özgü isteğe bağlı Arapça ve İngilizce hazırlık sınıfı talep formu için tıklayınız.

Burslar ve sağlanan diğer imkanlar için tıklayınız.

Üniversitemiz öğrenci yurtları hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Özel Koşulları için tıklayınız.

İletişim:

Çağrı Merkezi: +90 216 988 14 00

Adres: Elmalıkent Mahallesi Elmalıkent Caddesi, No: 4 Ümraniye/İstanbul

Santral: +90 216 474 08 60

E-posta: ogrenciisleri@29mayis.edu.tr

Görüntülenme: 387 Yayınlanma Tarihi: 28 Eylül 2018 Güncellenme Tarihi: 28 Eylül 2018 20:38:29