2018-2019 Tanıtım ve Tercih Günleri

2018-2019 Tanıtım ve Tercih Günleri

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi "Tanıtım ve Tercih Günleri" kapsamında  27 Temmuz - 14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Altunizade ve Ümraniye Yamanevler yerleşkelerinde aday öğrencileri ve velileri ağırlayacak.

Aday öğrenciler gün içerisinde tanıtım ofisimizde tercih etmeyi düşündükleri bölümlerin hocalarıyla konuşarak bölüm hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

Tanıtım ofisimiz belirtilen günlerde (haftasonu dâhil) saat 10.00 ile 19.00 arasında açık olacaktır.

Tüm aday öğrencilerimizi bekliyoruz.


Altunizade Yerleşkesi

Adres: İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi, No: 40, 34662Üsküdar / İSTANBUL
Telefon: +90 216 474 08 60
Faks: +90 216 474 08 75
E-Posta: 29mayis@29mayis.edu.tr

Ümraniye Yerleşkesi

Adres: Dr. Fazıl Küçük Caddesi, No: 6, YamanevlerÜmraniye / İSTANBUL
Telefon: +90 216 988 1009
Faks: +90 216 474 08 75
E-Posta: 29mayis@29mayis.edu.tr

 

 

Altunizade Yerleşkesi'ne Ulaşım

Metrobüs ile Ulaşım: Metrobüs ile ulaşım hem Avrupa hem de Anadolu yakasından gelişlerde büyük kolaylık sağlamaktadır. Metrobüs ile gelişlerde Altunizade durağında inilerek üst geçitler vasıtasıyla Kısıklı Caddesi’ne ulaşılır. Kısıklı Caddesi boyunca 5 dakika yürünerek İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne dönülür (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır). Cadde boyunca 300 metre ilerlenerek sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

Marmaray ile Ulaşım: Marmaray ile Üsküdar istasyonunda indikten sonra Üsküdar Meydanı’na çıkılır. Üsküdar Meydanı’ndan, Bağlarbaşı’ndan geçen herhangi bir otobüs, minibüs veya dolmuşa binilerek “Bağlarbaşı Kültür Merkezi” durağında inilir. Yolun karşısına geçip İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne dönülür (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır). Cadde boyunca 300 metre yürünerek sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

Toplu Taşıma ile Ulaşım:  Beşiktaş ve Eminönü’ndeki iskelelerden hareket ederek deniz ulaşımıyla Üsküdar İskelesi’ne gelinir. Üsküdar Meydanı’ndan, Bağlarbaşı’ndan geçen herhangi bir otobüs, minibüs veya dolmuşa binilerek “Bağlarbaşı Kültür Merkezi” durağında inilir. Yolun karşısına geçip İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne dönülür (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır). Cadde boyunca 300 metre yürünerek sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır. Kadıköy istikametinden gelindiğinde “Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi” durağında inilerek yolun karşısına geçilir. Bağlarbaşı istikametinde 450 metre yürünerek ışıklara ulaşılır. Işıklardan tam karşıya İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne girilir. Cadde boyunca 300 metre yürünerek sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

Ümraniye Yerleşkesi'ne Ulaşım

Metrobüs ile Ulaşım: Metrobüs ile ulaşım hem Avrupa hem de Anadolu yakasından gelişlerde büyük kolaylık sağlamaktadır. Metrobüs ile gelişlerde Altunizade durağında inilerek üst geçitler vasıtasıyla Mahir İz Caddesi’ne geçilir. Ümraniye yönüne doğru gitmekte olan Ümraniye-Dudullu minibüsleri kullanılarak veya aşağıda belirtilen otobüslerle “75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi” durağında inilir. Bir üst caddede (Alemdağ Caddesi) bulunan CANPARK AVM’nin önünden yarım saatte bir servis aracımız hareket etmektedir. Bununla ulaşım sağlanabilir.

Marmaray ile Ulaşım: Marmaray ile Üsküdar durağında indikten sonra Üsküdar Meydanı’na çıkılır. Ümraniye yönüne doğru gitmekte olan Ümraniye-Dudullu minibüsleri kullanılarak veya aşağıda belirtilen otobüslerle “75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi” durağında inilir. Bir üst caddede (Alemdağ Caddesi) bulunan CANPARK AVM’nin önünden yarım saatte bir servis aracımız hareket etmektedir. Bununla ulaşım sağlanabilir.

 

Altunizade Yerleşkesi İçin Duraktan Geçen Otobüsler

 

2 * ÜSKÜDAR – BOSTANCI
9 * ÜSKÜDAR – ADEM YAVUZ MAH.
* ÜSKÜDAR – ÇEKMEKÖY
* ÜSKÜDAR – ŞAHİNBEY
* ÜSKÜDAR – DEMOKRASİ CADDESİ
9ÜD * ÜSKÜDAR – DUDULLU / ŞAHİNBEY
11A * ÜSKÜDAR – ALEMDAĞ
11BE * ÜSKÜDAR – BURHANİYE MAH.
11C * ÜSKÜDAR – EMNİYET MAH.
11D * ÜSKÜDAR – İNKILAP MAH.
11E * ÜSKÜDAR – ESATPAŞA
11EK * ÜSKÜDAR – KARLIDERE / ESATPAŞA
11ES * ÜSKÜDAR / ACIBADEM METROBÜS – ESENEVLER
11G * ÜSKÜDAR – YENİDOĞAN
11K * ÜSKÜDAR – KAZIM KARABEKİR MAH.
11L * ÜSKÜDAR – BULGURLU / ESATPAŞA
11M * ÜSKÜDAR – MUSTAFA KEMAL MAH.
11N * ÜSKÜDAR – ESENEVLER
11ST * ÜSKÜDAR – DUMLUPINAR
11T * ÜSKÜDAR – TÜRKİŞ BLOKLARI
11Ü * ÜSKÜDAR – ÜNALAN / ESATPAŞA
11ÜS * ÜSKÜDAR – SULTANBEYLİ
11Y * ÜSKÜDAR – YAVUZTÜRK MAH.
12A * ÜSKÜDAR – BAĞLARBAŞI – KADIKÖY
12ÜS * ÜSKÜDAR – SANCAKTEPE
139 * ÜSKÜDAR – ŞİLE
139A * ÜSKÜDAR – ŞİLE / AĞVA
320 * ÜSKÜDAR – FERHATPAŞA
3 ** KADIKÖY – BURHANİYE MAH.
13 ** KADIKÖY – ÇAKMAK MAH. / ATAŞEHİR
13B ** KADIKÖY – YENİŞEHİR
14 ** KADIKÖY – YENİDOĞAN
14D ** KADIKÖY – KAZIM KARABEKİR MAH. / DUMLUPINAR
14F ** KADIKÖY – KÜPLÜCE
14K ** KADIKÖY – KAZIM KARABEKİR MAH.
14M *** KADIKÖY – KAVACIK YENİ CAMİ
14R ** KADIKÖY – RASATHANE
14Y ** KADIKÖY – YAVUZTÜRK MAH.
15F *** KADIKÖY – BEYKOZ
125 ** KADIKÖY – 4. LEVENT / KONAKLAR
500A ** KADIKÖY – EDİRNEKAPI / TOPKAPI
D1 * KADIKÖY / ÜSKÜDAR – POLONEZKÖY
MR9 ** AYRILIKÇEŞME – ÇAMLIK
14YK ** AYRILIKÇEŞME – ŞİLE YOLU / YENİDOĞAN

* Hem gidiş hem de dönüş istikametinde "Bağlarbaşı Kültür Merkezi" durağını kullanan otobüsler

** Kadıköy / Ayrılıkçeşme merkezli kalkışlarda "Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi" durağını, dönüş istikametinde "Bağlarbaşı" durağını kullanan otobüsler

*** Kadıköy merkezli kalkışlarda "Bağlarbaşı Caddesi" durağını, dönüş istikametinde "Bağlarbaşı" durağını kullanan otobüsler

Ümraniye Yerleşkesi İçin Duraktan Geçen Otobüsler

 

9A ÜSKÜDAR – ATAKENT
ÜSKÜDAR – ÇEKMEKÖY
ÜSKÜDAR – ŞAHİNBEY
ÜSKÜDAR – DEMOKRASİ CADDESİ
9ÜD ÜSKÜDAR – DUDULLU / ŞAHİNBEY
11D ÜSKÜDAR – İNKILAP MAH.
11G ÜSKÜDAR – YENİDOĞAN
11K ÜSKÜDAR – KAZIM KARABEKİR MAH.
11P ÜSKÜDAR – SARIGAZİ EMEK MAH.
139 ÜSKÜDAR – ŞİLE
139A ÜSKÜDAR – ŞİLE / AĞVA
320 ÜSKÜDAR – FERHATPAŞA
11V ALTUNİZADE METROBÜS – VEYSEL KARANİ
13 KADIKÖY – ÇAKMAK MAH. / ATAŞEHİR
13B KADIKÖY – YENİŞEHİR
14 KADIKÖY – YENİDOĞAN
14B KADIKÖY – ADEM YAVUZ MAH.
14DK KADIKÖY / LİBADİYE CAD. – İNKILAP MAH.
14E KADIKÖY – KAZIM KARABEKİR MAH.
14ES KADIKÖY – ESENŞEHİR
14K KADIKÖY – KAZIM KARABEKİR MAH.
20K KADIKÖY – KAZIM KARABEKİR MAH.
D1 KADIKÖY / ÜSKÜDAR – POLONEZKÖY
 

Altunizade Yerleşkesi'ne Özel Araç ile Ulaşım

D-100 (E5) Edirne/Topkapı Yönünden Geliş: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü geçtikten 1750 metre sonra Üsküdar sapağından (15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden sonraki ikinci çıkış) girilerek Kısıklı Caddesi’ne çıkılır. Cadde sonuna gelindiğinde “İcadiye-Üsküdar” tabelası takip edilerek Beykoz yönüne sağa dönülüp (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır) İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne girilir. 300 metre ilerlendiğinde sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

D-100 (E5) Ankara Yönünden Geliş: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelmeden önceki son çıkış olan “Ümraniye-Altunizade-Üsküdar” sapağından girilir. “Kısıklı-Çamlıca” tabelası kullanılarak Kısıklı Caddesi’ne çıkılır. Cadde yukarı doğru takip edilerek 700 metre sonra “Burhaniye-15 Temmuz Şehitler Köprüsü” istikametinde Kısıklı Karakolu’nun önünden U dönüşü yapılır. “Altunizade-Üsküdar-Kadıköy-Ankara” tabelası takip edilerek Kısıklı Caddesi’ne girilir. Cadde sonuna gelindiğinde “İcadiye-Üsküdar” tabelası takip edilerek Beykoz yönüne sağa dönülüp (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır) İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne girilir. 300 metre ilerlendiğinde sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

TEM Otoyolu Ankara Yönünden Geliş: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelmeden önceki son çıkış olan “Ümraniye-Altunizade-Üsküdar” sapağından girilir. “Kısıklı-Çamlıca” tabelası kullanılarak Kısıklı Caddesi’ne çıkılır. Cadde yukarı doğru takip edilerek 700 metre sonra “Burhaniye-15 Temmuz Şehitler Köprüsü” istikametinde Kısıklı Karakolu’nun önünden U dönüşü yapılır. “Altunizade-Üsküdar-Kadıköy-Ankara” tabelası takip edilerek Kısıklı Caddesi’ne girilir. Cadde sonuna gelindiğinde “İcadiye-Üsküdar” tabelası takip edilerek Beykoz yönüne sağa dönülüp (dönüşte üniversitemizin tabelası vardır) İcadiye-Bağlarbaşı Caddesi’ne girilir. 300 metre ilerlendiğinde sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi’ne varılır.

Ümraniye Yerleşkesi'ne Özel Araç ile Ulaşım

D-100 (E5) Edirne/Topkapı Yönünden Geliş: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü geçtikten 2500 metre sonra “Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe-Çamlıca-Şile” sapağından (15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden sonraki üçüncü çıkış) girilir. “Fatih S. M. Köprüsü-Ümraniye-Şile” tabelası takip edilerek Şile Otobanı’na çıkılır. Tantavi Tüneli (ikinci tünel) geçildikten 2 km sonra “Ümraniye Eğit. ve Arşt. Hastanesi-Çavuşbaşı-Hekimbaşı” sapağından dönülür. Köprünün altından geçtikten sonra önümüze gelen ilk ışıklardan sağa girilir. 400 metre sonra sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi’ne varılır.

D-100 (E5) Ankara Yönünden Geliş: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelmeden önceki son çıkış olan “Ümraniye-Altunizade-Üsküdar” sapağından girilir. Şile tabelaları takip edilerek Şile Otobanı’na çıkılır. Tantavi Tüneli (ikinci tünel) geçildikten 2 km sonra “Ümraniye Eğit. ve Arşt. Hastanesi-Çavuşbaşı-Hekimbaşı” sapağından dönülür. Köprünün altından geçtikten sonra önümüze gelen ilk ışıklardan sağa girilir. 400 metre sonra sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi’ne varılır.

FSM Köprüsü’nden Geliş: Köprüyü geçtikten 8.5 km sonra “Çamlıca-Ümraniye-Üsküdar” tabelası takip edilerek sağa yol ayrımından Şile Otobanı’na çıkılır. Çıkılır çıkılmaz 500 metre sonra sağdan “Hekimbaşı-Küçüksu-Çavuşbaşı” yönüne dönülür. Önümüze gelen ilk ışıklardan sağa girilir. 400 metre sonra sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi’ne varılır.

TEM Otoyolu Ankara Yönünden Geliş: “Ümraniye-FSM Köprüsü-Edirne” tabelası takip edilerek sağa yol ayrımından FSM Köprüsü istikametine girilir. Yaklaşık 4 km sonra “Çamlıca-Ümraniye-Üsküdar” sapağı kullanılarak Şile Otobanı’na çıkılır. “Ümraniye-Üsküdar” istikametinde 1 km devam edildikten sonra sağdan “Hekimbaşı-Küçüksu-Çavuşbaşı” yönüne dönülür. Önümüze gelen ilk ışıklardan sağa girilir. 400 metre sonra sağda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi’ne varılır.

 

 

Görüntülenme: 631 Yayınlanma Tarihi: 13 Temmuz 2018 Güncellenme Tarihi: 19 Temmuz 2019 16:31:39