2019-2020 Akademik Yılı Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı İlanı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yurt Dışı Öğrenci kontenjanlarına başvuruları kabul edilerek 25-26 Temmuz 2019 tarihlerindeki “Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı”na çağırılan adayların isimleri aşağıya kaydedilmiştir.
Üniversitemize kesin kayıt hakkı kazanabilme ihtimaline binaen adaylar “Kesin Kayıt İşlemlerinde İstenen Belgeler”i yanlarında getirmelidir.
Adaylar 25 Temmuz 2019 Perşembe günü 09:00’da “Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı”na katılmak için İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde hazır bulunmalıdırlar.

Tam ilan metni için tıklayınız.

The names of the candidate students, whose applications for İstanbul 29 Mayıs University International Student Quotas have been accepted and are invited for “International Student Admission Examination” on July 25-26, 2019, are as given below.
Relying upon the possibility of obtaining final registration right for our university, the candidate students have to bring the “The Documents Required for Final Registration Process”, when they come to the exam.
The candidate students have to be present to attend “International Student Admission Examination” at İstanbul 29 Mayıs University at 09:00 a.m., on July 25, 2019.

Click here for complete list.

Görüntülenme: 470 Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2019