2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Yenileme Ücretleri ve Online Ödeme

Öğrenim ücreti ödeyecek öğrencilerimizin dikkatine;

2019-2020 eğitim-öğretim dönemi kayıt yenileme yapacak öğrencilerimiz https://kyodeme.29mayis.edu.tr/ linkine girerek ödemeleri gereken öğrenim ücretini cep telefonlarına gelen şifreyi girdikten sonra öğrenebilirler.
(Not: Sadece online ödeme yapabilecek öğrencilerin ücret bilgileri bu linke yüklenmiştir.)

Kredi Kartı ile ödeme yapacak öğrencilerimiz https://kyodeme.29mayis.edu.tr/ linkine girerek ücret tutarı ile ilgili bilgi sayfasında “ONLİNE ÖDEME YAP” ı işaretledikten sonra;

• Bonus (Bonus özellikli tüm kredi kartları), World (Vakıfbank ve Yapıkredi), Maxımum (İşbankası), Axess (Akbank) özellikli kartlar ile taksitli ödeme
  • Diğer kartlar ile tek çekim ödeme
  • Albaraka, Finansbank ( Card Finans), Halkbank (Paraf) ile taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimizin 09.09.2019-24.09.2019 tarihleri arasında Ümraniye Kampüse gelerek işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Ödeme şekilleri ile ilgili diğer bilgiler aşağıdaki gibidir;

ÖDEME ŞEKİLLERİ

1- Peşin Ödeme:

a) Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, kayıt sırasında üniversitenin aşağıdaki banka hesabına doğrudan havale veya EFT yöntemi ile ödenebilir. Bu durumda %6 indirim uygulanır. (Dönemlik ödemelerde %6 indirim yapılmamaktadır)

HESAP SAHİBİ

T.C. İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ

IBAN

TR23 0020 3000 2905 1453 0000 01

BANKA-ŞUBE

ALBARAKA TÜRK - 092 ALTUNİZADE ŞB.

HESAP NO

29051453-000001

b) Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, limiti ödemeye yeterli tüm banka kredi kartları ile tek seferde ödenebilir. Bu durumda %6 indirim uygulanır. (Dönemlik ödemelerde %6 indirim yapılmamaktadır)

2- Kredi Kartı Taksitli Ödeme:

Yıllık öğrenim ücretinin tamamı, limiti yıllık öğrenim ücretini ödemeye yeterli aşağıda sıralanan banka kredi kartları ile 10 taksitte ödenebilir.

Albaraka Türk, Akbank (Axess), Denizbank (Bonus), Finansbank ( Card Finans), Halkbank (Paraf), İş Bankası (Maximum), Vakıfbank (World), Yapı Kredi (World), Bonus özellikli tüm kredi kartları

3- Okul Taksit Sistemi

Okulumuz Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Altunizade Şubesi ile Okul Taksit Sistemi(OTS) anlaşması yapmıştır. Okul Taksit Sistemine (OTS) ilişkin bilgi aşağıda belirtilmiştir.

OTS Nedir ?

• OTS (okul taksit sistemi) , velilerin ekstra maliyete katlanmadan, kredi kartına ihtiyaç duymadan eğitim ödemelerini taksitlendireceği (maksimum 10 taksit) bir sistemdir.
  • OTS bir kredi değildir. Eğitim taksit ödemesi vade gününde hesabınızın bakiyesi müsait değilse ilgili hesap Banka tarafından müsait hale getirilip veli borçlandırılır.
  • Kredi olmaması sebebiyle dosya masrafı, komisyon vs. ekstra masraf içermemektedir.

OTS Şartları

• Albaraka Türk tarafından okulumuzda 09.09.2019 –24.09.2019 tarihlerinde stant kurulacaktır. Ayrıca velilerimiz istediği Albaraka Şubesinden OTS başvurusu yapabilecektir.
  • Maksimum 10 taksit olarak işlemler gerçekleştirilecektir.
  • Başvuru sahiplerinin kredi skoru asgari 1.200 ve üzeri olmalıdır.
  • OTS taleplerinde SGK' sı asgari 12 ay düzenli ödenen ve prim ödemeleri 3.000 TL ’nin üzerinde olan velilerden Maaş Bordosu talep edilmeyecektir.(e-devletten SGK hizmet dökümü alınacaktır.)
  • OTS başvurularında kredi istihbarat sorgusunda 500-TL ’nin üzerinde gecikmesi olan velilerin talepleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Eğitim güvencesi sigortası yaptırılması zorunludur.(Yaş ve OTS tutarına göre 0-500 TL aralığında değişmektedir.)
  • Kredi istihbarat sorgusunda akıbeti açık kanuni takip, olumsuz herhangi bir kayıt olmaması şartı aranacaktır. Velilerin son 2 yılda kapanmış dahi olsa idari takip/kanuni takip kaydı varsa OTS talepleri prensip olarak değerlendirmeye alınmayacaktır.

İstenen Belgeler

• İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi mali işler daire başkanlığından alınacak proforma fatura.

(proforma fatura muhasebe@29mayis.edu.tr ye mail atılarak talep edilebilir.)

• Nüfus Cüzdanı
  • Velinin gelirini gösteren belge ( Maaş bordrosu, vergi levhası, emeklilik cüzdan fotokopisi, e-bordro dökümü) (işyeri sahipleri için vergi levhası, SGK’lı çalışanlar için işyeri tarafından imza kaşe yapılmış maaş bordrosu/ yazısı ve işyerinin imza sirküler, kamu personelleri için https://ebordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm adresinden alınan E-bordro, emekliler için bankadan alınan 3 aylık maaş hesabı dökümü)
  • E-devlet SGK hizmet dökümü (şifre getirilmesi halinde kurulan gerekli çıktı başvuru esnasında da alınabilir.)
  • Öğrencinin kimlik fotokopisi

ÖNEMLİ NOT: OTS yaptıran öğrencilerimiz bankadan alınan banka kaşe ve imzalı taksit planını muhasebe@29mayis.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde mali onayları verilmez.

4- Öğrenim Kredisi

Yıllık öğrenim ücretinin tamamı bankalardan öğrenim kredisi sağlanarak ödenebilir. Bu durumda %6 indirim uygulanır.

Öğrenim Kredisi İçin Gerekli Olan Belgeler:

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Proforma Fatura (İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinden temin edilecektir)
  • Gelir belgesi:
    • Ücretlilerde son ay maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge
    • Emeklilerde son 3 aya ait maaş banka hesap ekstresi
    • Serbest meslek mensuplarında vergi levhası, ticaret sicil belgesi

NOTLAR:

• Öğrenim ücreti hiçbir şekilde iade edilmez.
  • Bankaya yatırılacak öğrenim ücretlerinde öğrencinin adı soyadı ve TC kimlik numarası mutlaka belirtilmelidir
  • İzleyen yılların eğitim öğretim ücreti -yıllık ortalama ÜFE artış oranını geçmemek kaydıyla- Üniversite Mütevelli Heyeti tarafından belirlenir.
  • Online ödemelerde ders seçimleri saat 20:00 ‘dan sonra yapılabilir.
  • OTS yaptıran öğrencilerimiz bankadan alınan banka kaşe ve imzalı taksit planını muhasebe@29mayis.edu.tr adresine mail ile göndermeleri gerekmektedir.
Görüntülenme: 720 Yayınlanma Tarihi: 5 Eylül 2019 Güncellenme Tarihi: 5 Eylül 2019 09:46:02