2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Dondurma ve Diğer İşlemler Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Küresel salgın nedeniyle üniversitemizde uzaktan eğitim yapılmakta ise de çeşitli sebeplerle derslerine uzaktan devam edemedikleri için mağduriyetleri oluşan öğrencilere Yüksek Öğretim Kurulu tarafından alınan yeni kararla, talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıt dondurma imkanı sağlanmıştır. Kayıtlarını dondurmak isteyen öğrencilerimizin ilgili fakülte sekreterliklerine dilekçe ile başvurmaları gereklidir. Bu süreçte hem kayıt dondurma başvurunuzu hem de diğer işlemlerinizi uzaktan gerçekleştirebilmeniz için gerekli formlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerin Dekanlıklara Talepleri Halinde;

Web sayfasında ilgili fakültelerin / enstitünün / müdürlüğün klasöründe yer alan matbu formların doldurularak öğrenci tarafından e-posta yolu ile danışmanlarından onaylarının alınması ve Fakülte Sekreterliğine / Enstitüye / Müdürlüğe gönderilecek e-postalara bu onay mailinin de eklenmesi ve öğrencilerimizin mutlaka kurumsal mail adreslerinden (şahsi mail adreslerinden gelen e-postalar işleme alınmayacaktır) ilgili Dekanlığın Fakülte Sekreterliği / Enstitü / Müdürlük kurumsal mail adreslerine e-posta yolu ile gönderilmesi ve orijinal evrakın daha sonra posta yolu ile Dekanlığa / Enstitüye / Müdürlüğe iletilmesi gerekmektedir.

Edebiyat Fakültesi Fakülte Sekreterliği: Ülkü AYAZ (uayaz@29mayıs.edu.tr)

Edebiyat Fakültesi formlarını indirmek için tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliği:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi formlarını indirmek için tıklayınız.

İlahiyat Fakültesi Fakülte Sekreterliği: Suna KUL (skul@29mayis.edu.tr)

İlahiyat Fakültesi formlarını indirmek için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Enstitüsü: İsmail Safa YURDAGÜR (isyurdagur@29mayis.edu.tr)

Sosyal Bilimler Enstitüsü kayıt dondurma formu için tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsü ile ilgili diğer formlara ulaşmak için buraya tıklayınız.

Görüntülenme: 2055 Yayınlanma Tarihi: 3 Nisan 2020 Güncellenme Tarihi: 25 Eylül 2023 15:12:12