2021-2022 Bahar Yarıyılı Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim - Staj Hareketliliği Başvuruları Sonuç Listesine buradan erişebiliriniz.

İngilizce Yeterlik Sınavından en az 70 puan alamayan öğrenciler değerlendirmeye alınamamış olup, sınava mazeretsiz girmeyen öğrencilerden daha sonraki Erasmus hareketliliği başvurularında toplam puandan "-5 puan" kesilecektir.

Tercih ettiği programa yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin 10 Aralık 2021 tarihi, mesai bitimine kadar Uluslararası Ofis Müdürlüğü Sorumlusu Nursen ŞİMŞEK ile irtibata geçerek taahhütname imzalaması gerekmektedir.

Seçildikten sonra Erasmus+ hareketliliğine katılmaktan vazgeçen adayın, seçim sonuçlarının duyurulduğu tarihten itibaren en geç bir ay içinde feragat bildiriminde bulunması gerekmektedir. Seçilen adayın belirtilen süre içinde hakkından feragat etmemesi durumunda yedek adaylara fırsat verilmesi olanağı kalmayacağından, daha sonraki başvurusunda toplam puanından “-10 puan” düşürülecektir.

Görüntülenme: 1087 Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2021 Güncellenme Tarihi: 22 Kasım 2021 15:50:04