2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Kayıt Hakkı Kazananlar

2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILINDA ÜNİVERSİTEMİZE

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANANLAR

Adı Soyadı Kayıt Hakkı Kazandığı Program Burs Türü
Se### Gü### TUN### Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık % 50 İndirimli
Şe### Gü### ÇOR### Türkçe Öğretmenliği % 75 İndirimli
Ka### ELM### Türkçe Öğretmenliği % 50 İndirimli
Be### ORU### İlköğretim Matematik Öğretmenliği % 50 İndirimli
Al### Se### TÜK### Ekonomi % 50 İndirimli
On### YAR### Yönetim Bilişim Sistemleri % 50 İndirimli
Sa### AKM### Yönetim Bilişim Sistemleri % 50 İndirimli
Es### MUS### Psikoloji % 50 İndirimli
Ay### HOC### İngilizce Mütercim ve Tercümanlık % 50 İndirimli
Es### YAL### İngiliz Dili ve Edebiyatı % 50 İndirimli

Üniversitemize yatay geçişle kayıt hakkı kazanan adaylar 06 - 07 Şubat 2023 tarihleri arasında üniversitemiz Elmalıkent Yerleşkesinde bulunan kayıt ofisine şahsen gelerek veya vekalet yoluyla (noter onaylı) aşağıda belirtilen kayıt için gerekli  belgeleri elden teslim ederek kayıt yaptırabileceklerdir.
Belirtilen süre içinde kesin kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1. Öğrenci belgesi (Üniversite tarafından onaylanmış veya e-devletten alınmış olmalıdır).
2. YKS sonuç belgesi (yerleştirme puanlarının dahil olduğu) "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" olmayan belgeler kabul edilmez.
3. YKS yerleşme sonuç belgesi "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" olmayan belgeler kabul edilmez.
4. Transkript (Üniversite tarafından onaylanmış veya e-devletten alınmış olmalıdır).
5.“Yatay Geçişe Engel Olmadığına Dair Belge”.
6. Disiplin cezasının bulunmadığına dair belge (transkript üzerinde yazılı olarak da kabul edilebilir).
7. Lise diplomasının aslı (Lise diplomasını kayıtlı oldukları üniversiteye teslim etmemiş olan adaylardan istenir. Lise diploması kayıtlı olduğu üniversitede bulunan adayların lise diplomaları üniversitemiz tarafından ilgili üniversiteden resmi yazışma yoluyla istenecektir.)
Görüntülenme: 681 Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2023 Güncellenme Tarihi: 31 Ocak 2023 13:39:09