2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemize Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Kayıt Hakkı Kazananlar

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILINDA ÜNİVERSİTEMİZE MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE
YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANANLAR
Fat### Emr### AKS### Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler %50 İndirimli
Hüs### TAŞ### Yönetim Bilişimi Sistemleri Burslu
Hav### OCA### Yönetim Bilişimi Sistemleri %50 İndirimli
Üniversitemize yatay geçişle kayıt hakkı kazanan adaylar 08-09 Şubat 2024 tarihleri arasında asıl kayıtlar üniversitemiz Elmalıkent Yerleşkesinde bulunan kayıt ofisine şahsen gelerek veya vekalet yoluyla (noter onaylı) aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri elden teslim ederek kayıt yaptırabileceklerdir.
Belirtilen süre içinde kesin kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.
Kesin kayıt yaptıran öğrencilerimiz ders kayıt işlemlerini 12-20 Şubat 2024 tarihleri arasında 29 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden elektronik olarak yaptıracaklardır.
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1. Öğrenci belgesi (üniversite tarafından onaylanmış veya e-devletten alınmış olmalıdır).
2. YKS sonuç belgesi (yerleştirme puanlarının dahil olduğu) "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" olmayan belgeler kabul edilmez.
3. YKS yerleşme sonuç belgesi "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" olmayan belgeler kabul edilmez.
4. Transkript (üniversite tarafından onaylanmış veya e-devletten alınmış olmalıdır).
5.“Yatay geçişe engel olmadığına dair belge”.
6. "Daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge."
7. Disiplin cezasının bulunmadığına dair belge (transkript üzerinde yazılı olarak da kabul edilebilir).

8. Lise diplomasının aslı (Lise diplomasını kayıtlı oldukları üniversiteye teslim etmemiş olan adaylardan istenir. Lise diploması kayıtlı olduğu üniversitede bulunan adayların lise diplomaları üniversitemiz tarafından ilgili üniversiteden resmi yazışma yoluyla istenecektir.)

9. 2 adet vesikalık fotoğraf

10. Kimlik aslı ve 1 adet fotokopisi

Görüntülenme: 907 Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2024 Güncellenme Tarihi: 8 Şubat 2024 10:14:40