Tarih Bölümünden 2 yeni Erasmus Anlaşması

2013 yılı sonunda Erasmus Beyannamesi almaya hak kazanan üniversitemiz, Avrupa’nın seçkin üniversiteleriyle ikili anlaşmalar yapmayı sürdürüyor. Üniversitemizin Tarih bölümü, Erasmus+ kapsamında iki yeni anlaşmaya imza attı.

Tarih Bölümümüz, Polonya’nın önde gelen üniversitelerinden Varşova Üniversitesinin Tarih Enstitüsüyle ve Venedik’te bulunan İtalya’nın saygın üniversitesi Università Ca’ Foscari ile öğrenci hareketliliği anlaşması imzaladı.

Her iki üniversiteyle Erasmus+ çerçevesinde öğrenci hareketliliği başvuruları 2015-2016 Güz Döneminde başlayacak. Mart 2015’te yapılacak başvurularda, öğrenci seçme sınavında alınacak yüksek ortalama ve İngilizce düzeyi belirleyici olacak.

Varşova Üniversitesi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Università Ca’ Foscari hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Görüntülenme: 517 Yayınlanma Tarihi: 17 Aralık 2014 Güncellenme Tarihi: 17 Aralık 2014 03:43:33