2. Psikoloji Öğrenci Kongresi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Kulübü olarak üniversitemizin Psikoloji bölümünün desteği ile bu yıl Psikoloji Öğrenci Kongremizin ikincisini gerçekleştireceğiz. Kongremizin hedefi, psikoloji bölümlerinde okuyan, araştırma yapan ve araştırmaya ilgi duyan; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini bir araya getirerek araştırmalarını paylaşabileceği bir ortam sağlamaktır. Ayrıca bu yıl psikolojiye ilgi duyan diğer tüm bölümlerdeki arkadaşlarımızı da aramızda görmek istiyoruz.

14-15 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleştireceğimiz II. Psikoloji Öğrenci Kongresi'ne sizleri davet etmekten memnuniyet duyuyoruz.

Kongremiz Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleşecek olup kongre programımız ektedir. Kongre sunum dili Türkçe olacaktır. Kongremize DİNLEYİCİ olarak katılmak istiyorsanız herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına 2 Kasım 2020 tarihine kadar mutlaka başvuru formu üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir, daha sonra kayıt alınmayacaktır.

Kayıtlar alındıktan sonra başvuruda bulunan katılımcılarımız ile mail yoluyla iletişime geçilecektir.

2. Psikoloji Öğrenci Kongresi Programı için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

Detaylar