İslam Ekonomisi ve Finansı Alanına Dair Temel Meseleler Seminer Serisi

Ekonomik ve Finansal Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi (EFSAM) ve İslam Ekonomisi ve Finans Anabilim Dalı’nın beraber organize ettiği “İslam Ekonomisi ve Finansı Alanına Dair Temel Meseleler” seminer serisi, başta Ekonomi, İslami İlimler ve Siyaset Bilimi alanlarında olmak üzere İslam Ekonomisi ve Finansı alanında yüksek lisansa başvurmayı hedefleyen son sınıf veya mezun öğrencilere yönelik tasarlanmıştır.
Bu programın amacı İslam Ekonomisi ve Finansı alanında yüksek lisans eğitimi almayı planlayan öğrencilere disiplinler arası bir altyapı kazandırmak ve alana dair temel meseleleri müzakere etme imkanı sağlamaktır.
Seminer serisi, 18 Ocak tarihine kadar başvuran adaylar arasından seçilecek 20 öğrenci ile dışarıdan katılımcılara kapalı olarak gerçekleşecektir.

Detaylar

• Tür: Online