Manevi Yönelimli Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları

Uzman Klinik Psikolog ve Öğretim Görevlisi Serra DİNÇ "Manevi Yönelimli Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları" konulu bir söyleşi gerçekleştirecektir. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Figen KASAPOĞLU moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşi, ilgi duyan öğrencilerin katılımına açıktır.

Serra Dinç Kimdir?

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini University of East London’da Klinik ve Toplum Psikolojisi alanında tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi PDR Doktora Programı’nda eğitimine devam etmektedir. Çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde psikoterapist olarak çalışmıştır ve şu anda İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev almaktadır.

Detaylar

• Yer: B214