Psikolojinin Çalışma Alanlarını Tanıma Serisi - "Sıfırdan Onsekize" Yolculuğum – Ne Yaşadım?

“SIFIRDAN ONSEKİZE” YOLCULUĞUM – NE YAŞADIM?

UZMAN PSİKOLOG DENİZ BAYEL

2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu.  Çalışma hayatına, Turkcell’de Kurumsal İletişim Bölümü’nde başladı. 2006-2015 yılları arasında görev aldığı Doğuş Holding’de, Kurumsal İletişim Bölüm Başkanlığı sorumluluğunu üstlendi. 2015-2017 yılları arasında, Özyeğin Üniversitesi’nde Uygulamalı Gelişim Psikolojisi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Aynı dönemde Profesyonel Flow Koçluğu ve Ebeveyn Koçluğu sertifika programlarını bitirdi. Aldığı eğitimleri takiben, Sıfırdan Onsekize’yi kurdu. Bu oluşum dahilinde, ebeveynlere bireysel danışmanlık, gelişim takibi ve değerlendirmesi hizmetleri sunmaktadır. Buna ek olarak, ebeveynlere ve öğretmenlere çocuk gelişimi hakkında bilgilendirici seminerler vermektedir. Para Durumu internet sitesinde çocuk ve ergen gelişimi üzerine yazılar yazmakta, Mothers’Land ve Bardabas Çocuk Oyun Kutuları’na uzmanlık desteği sunmaktadır.

MICROSOFT TEAMS EKİP KODU: r29yqve

Detaylar