Women in Diplomacy

Jean Monnet Chair at Istanbul 29 Mayıs University cordially invites you to seminar, join us on Monday (08 March 2021):

Our events in March will be dedicated to celebrate #InternationalWomensDay through hosting meetings with leading women in academia, diplomacy and entrepreneurship.
In this regard, the eighth Jean Monnet Chair COAWARE event will be a webinar with HE Ambassador Annely Kolk, Ambassador of Estonia to Turkey; Ms Anette S. Galskjøt, Consul General of Denmark in Istanbul; Ms Elena Sgarbi, Consul General of Italy in Istanbul; Dr. Ivana Zerec, Consul General of Croatia in Istanbul; Ms Veronika Lombardini, Consul General of Slovakia in İstanbul. This meeting will be chaired by Jean Monnet Professor Ozgur Unal–Eriş.

With the cooperation between Jean Monnet Chair COAWARE at Istanbul 29 Mayıs University and Istanbul Consular Corps (ICC), under the framework of 8 March International Women’s Day, women diplomats of EU countries will be participated to speak in the “Women in Diplomacy” webinar. Each speaker will share their opinions and experiences with the audience under this theme, especially regarding challenges faced by women in diplomacy and how empowerment of women in diplomatic positions can be an advantage. This webinar aims for the audience to see the strength of women diplomats, thus having an impact on raising awareness regarding the EU role on this special day.

The working language will be English, with no translation. This meeting will be held on Zoom and Zoom link will be sent after the registration. We attach definitely a high importance to this event, and it would be an honour to see you on Monday, 8 March 2021 at 14:00. Please fill out the form to register:

Sekizinci Jean Monnet Chair etkinliği, Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Ünal – Eriş’in moderatörlüğünde; Estonya Türkiye Büyükelçisi Sayın Annely Kolk, Danimarka İstanbul Başkonsolosu Sayın Anette S. Galskjøt, İtalya İstanbul Başkonsolosu Sayın Elena Sgarbi, Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec ve Slovakya İstanbul Başkonsolosu Sayın Veronika Lombardini ile webinar olarak gerçekleşecektir.
Jean Monnet Kürsüsü COAWARE ve Istanbul Consular Corps (ICC) işbirliği ile, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde, AB ülkeleri adına Türkiye’de görev yapan kadın diplomatlar ile “Diplomaside Kadınlar” webinarı gerçekleştirilecektir. Her konuşmacı, bu tema altında görüş ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaktır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşecek olan bu webinar, diplomaside kadın olmanın ve kadınların diplomasiye kazandırdığı yaklaşımın önemini vurgulamakla beraber, Avrupa Birliği’nin bütün bu bağlamdaki rolü hakkında da bir farkındalık yaratmayı planlamaktadır.
Toplantı dili İngilizce olmakla birlikte, simultane tercüme olmayacaktır. Zoom üzerinden gerçekleşecek toplantının bağlantı bilgileri en kısa süre içerisinde formu dolduran katılımcılar ile paylaşılacaktır. Kayıt olmak için formu doldurunuz.

Detaylar

• Tür: Online