2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezunlarını Hayata Uğurladı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinin dördüncü mezuniyet töreni 16 Haziran 2017 tarihinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Edebiyat Fakültemizin dördüncü, Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültemizin ikinci mezunlarını vermenin gurur ve heyecanını yaşadığımız bu törende öğrenciler adına Edebiyat Fakültesi dönem birincisi Aynur EMER ve Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi dönem birincisi Büşra ÇETİN birer konuşma yaptılar.

Öğrencilerimizden sonra sırasıyla Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun M. EMECEN, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Kâfi DÖNMEZ ve Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ’ın konuşmalarını takiben tören öğrencilerimizin ödül ve diplomalarını almalarıyla sona erdi.

Görüntülenme: 578 Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2017