2017-2018 Akademik Yılı Açılış ve Oryantasyon Programı Yapıldı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2017 – 2018 akademik yılı açılış ve oryantasyon programı 13 Eylül 2017 tarihinde Altunizade yerleşkesi konferans salonunda yapıldı. Program, öğrenciler adına Sosyal Hizmet Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Tuğba Nur Coşar’ın konuşmasıyla başladı.

Program sırasıyla Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kerim Açık, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ayhan Çitil, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Burhan Göklemez, Rektör Yardımcısı ve Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun M. Emecen, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez ve Sayın Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Tayyar Altıkulaç’ın konuşmalarıyla devam etti.  Açılış konuşmalarının ardından Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun M. Emecen “Dünyanın Değiştiği Yıl 1517 'Osmanlıların Ortadoğu Hakimiyetinin Başlaması'” başlıklı açılış dersini verdi.

2016 – 2017 akademik yılı sınıf birinci, ikinci ve üçüncülerine yüksek onur / onur belgeleri ve ödüllerinin takdim edilmesiyle tamamlanan açılış programı öğleden sonra oryantasyon ile devam etti.

Görüntülenme: 404 Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2017