2018-2019 Akademik Yılı Açılış Programı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi yeni yerleşkesinde ilkini gerçekleştirdiği açılış programıyla 2018-2019 Akademik Yılı'na merhaba dedi.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi lisans ve lisansüstü programlarıyla yeni yerleşkesi Elmalıkent yerleşkesinde yeni eğitim öğretim yılına başladı. Açılış programına İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, akademik ve idari kadro ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayhan ÇİTİL, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Michelangelo GUIDA, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun M. EMECEN, Rektör Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU, Kurucu Rektör Prof. Dr. İbrahim Kâfi DÖNMEZ ve Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ’ın konuşmalarının ardından 2017 – 2018 akademik yılı sınıf birinci, ikinci ve üçüncülerine ödüllerinin takdim edilmesiyle program sona erdi.

Görüntülenme: 504 Yayınlanma Tarihi: 23 Ekim 2018