2021- 2022 Akademik Yılı Arapça Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizi Dil Eğitimi İçin Ürdün’e Yolcu Ettik!
Üniversitemiz 2011-2012 akademik yılından itibaren, hazırlık sınıflarını başarıyla tamamlayan öğrencilerden üniversitemizin belirlediği başarı kriterlerini sağlayanlara Arapça ve İngilizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkelerde dil eğitimi imkânı sunmaktadır. Öğrencilerimiz bu programlarla daha hazırlık aşamasında yurt dışı tecrübesi yaşayıp dillerini uluslararası düzeyde kullanabilme fırsatını yakalamaktadırlar.

Bu kapsamda 2021-2022 akademik yılında İlahiyat Fakültesi “Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfı”nın altıncı kurunu başarıyla tamamlayan öğrenciler ile Arapça Öğretmenliği ve Arapça Mütercim ve Tercümanlık Programında “Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfı”nın altıncı kurunu başarıyla tamamlayanlardan (başarı sıralarına göre oluşturulan kontenjan dâhilindeki) toplam 48 öğrencimizi Ürdün’deki eğitimlerine başlayabilmeleri için Amman'a yolcu ettik.
Kendilerine 2 ay sürecek eğitimlerinde başarılar dileriz.

Görüntülenme: 2351 Yayınlanma Tarihi: 29 Temmuz 2022