3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelli Öğrenci Birimi tarafından bir dizi faaliyet düzenlendi. Faaliyetler, birimde gönüllü olarak çalışan öğrenciler tarafından koordine edildi. Etkinlikler kapsamında Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile söyleşi düzenlendi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü tarafından engellilikle ilgili bilinçlendirme sunumu yapıldı ve İstanbul Müftülüğü tarafından açılan stantta müftülüğün engelsiz erişim hizmetleri tanıtıldı. Ayrıca Engelli Öğrenci Birimi gönüllü öğrencileri ve Beyazay Derneği işbirliği ile kurulan empati standında öğrencilerimiz tekerlekli sandalye ve beyaz baston kullanarak üniversitede dolaştılar ve engelli öğrencilerin yaşadıklarını deneyimleme imkanı buldular.

Görüntülenme: 2969 Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2018