Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR ve Beraberindeki Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami YURDAKUL, Rektör Danışmanı- Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Özgür ÖZCAN, Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk KARAKURT ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanı Sezer KUYUCU, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU’nu makamında ziyaret ederek üniversitemiz hakkında bilgi aldılar.

Mütevelli Heyet Üyemiz ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Azmi ÖZCAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. İlyas Çelebi ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yücel hocamız da misafirlerimiz ile üniversitemiz hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Nazik ve anlamlı ziyaretin ardından karşılıklı hediyeleşmenin ardından ziyaret sona erdi.

Görüntülenme: 1021 Yayınlanma Tarihi: 4 Haziran 2020