Dr. Öğr. Üyesi Bahattin YALÇINKAYA, İdari Personelimize "Belge ve Arşiv Yönetimi" Eğitimi Verdi

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Bahattin YALÇINKAYA tarafından “Belge ve Arşiv Yönetimi” konusunda  idari personelimize yönelik 11 Kasım 2020  tarihinde  hizmetiçi eğitim verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU’nun açılış konuşması ile başlayan eğitim, Dr. Öğr. Üyesi Bahattin YALÇINKAYA’nın birimlerin arşiv malzemesi ve ileride arşiv malzemesi haline gelecek arşivlik malzemenin tespit edilmesi, herhangi bir sebepten dolayı bunların kayba uğramaması, gerekli şartlar altında korunmaları, temini ve arşivlik malzemelerin birim arşivlerine ve sonrasında İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi  Kurum Arşivinde, bilimsel ve yönetimsel amaçlı kullanılmasına; muhafazasına lüzum görülmeyen malzemenin ayıklama ve imhasına dair usul ve esasları hakkında bilgi vermesiyle son buldu.

Görüntülenme: 812 Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2020