Dr. Öğr. Üyesi Banu Fulya YILDIRIM "Dijital Hastane Modelinin Gerçekleşmesi Bağlamında Mobil Cihazların Sağlık Turizmi Alanındaki Rolü" Başlıklı Çalışması ile "En İyi Araştırma Birincisi" Ödülüne Layık Görüldü

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Banu Fulya YILDIRIM “Dijital Hastane Modelinin Gerçekleşmesi Bağlamında Mobil Cihazların Sağlık Turizmi Alanındaki Rolü” başlıklı çalışması ile “En İyi Araştırma Birincisi” ödülüne layık görüldü.

Sağlık Akademisyenleri Derneği tarafından 17-19 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen 6. Uluslararası Sağlıkta Bilişim ve Bilgi Güvenliği Kongresi’nde “Dijital Hastane Modelinin Gerçekleşmesi Bağlamında Mobil Cihazların Sağlık Turizmi Alanındaki Rolü” başlıklı çalışması ile “En İyi Araştırma Birincisi” ödülüne layık görüldü.

Bağlantılar.
6.HCS'22 - Kongre Programı