Dr. Tayyar Altıkulaç Hocamıza İstanbul Üniversitesi Tarafından "İstanbul Üniversitesi İslam Araştırmaları Fahri Doktora Unvanı" Verildi

Diyanet İşleri eski Başkanı ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç Hocamıza İstanbul Üniversitesi tarafından ‘İstanbul Üniversitesi İslam Araştırmaları Fahri Doktora Unvanı’ verildi.
Törene, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Çelebi, Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Türkiye Diyanet Vakfı İslam Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mürteza Bedir, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu eski Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Görüntülenme: 1761 Yayınlanma Tarihi: 25 Kasım 2022