İngilizce Hazırlık Birimimiz Pearson Assured Yıllık Denetimini Başarıyla Tamamladı

İngilizce Hazırlık Birimimiz Pearson Assured Yıllık Denetimini Başarıyla Tamamladı

Uluslararası geçerliliği olan, akademi ve iş dünyasında öğrencilerimize avantaj sağlayabilecek “Pearson Assured” akreditasyon sürecini 2017-2018 eğitim öğretim yılının başında tamamlayan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Birimi, Pearson tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen kalite denetleme sürecini de başarıyla tamamlamıştır.

İngilizce Hazırlık Birimimiz, “Pearson Assured” tarafından belirlenmiş olan Yönetim, Eğitim-Öğretim, Sınav Hazırlama ve Değerlendirme alanlarında toplam 40 kalite standardında yıllık denetime tabi tutulup bu standartlara 2018-2019 eğitim öğretim yılı için de uyum sağlamıştır. “Pearson Assured” kalite denetçisi üniversitemize gelip denetlemelerini gerçekleştirmiş ve bütün kadromuz ile görüşmeler yaparak standartlara dair tam uyum raporu vermiştir.

Bu akreditasyon, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İngilizce Hazırlık Birimi’nde eğitim gören öğrencilerimizin, kalitesi uluslararası olarak tanınan bir üniversitede İngilizce eğitimi aldıklarının göstergesidir. 2016-2017 akademik yılında eğitim gören öğrencilerimiz de dâhil olmak üzere, 2017-2018 akademik yılından itibaren, İngilizce Hazırlık Programını başarılı bir şekilde bitiren bütün öğrencilerimiz akademik yılın sonunda “Pearson Assured” sertifikasına başvuru hakkı kazanmış olacaklardır.

 

Görüntülenme: 576 Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2018