İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz İngiltere'de!

Üniversitemiz kuruluşundan bu yana, hazırlık programını başarıyla tamamlayan öğrencilerden üniversitemizin belirlediği başarı kriterlerini sağlayanlara Arapça ve İngilizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkelerde dil eğitimi imkânı sunmaktadır. Öğrencilerimiz bu programlarla daha hazırlık aşamasında yurt dışı tecrübesi yaşayıp dillerini uluslararası düzeyde kullanabilme fırsatını yakalamaktadırlar.

Bu kapsamda 2017-2018 eğitim öğretim yılında İngilizce Hazırlık Programı’nı başarıyla tamamlayan 10 öğrencimizi 4 haftalık bir dil eğitimi almak üzere Bournemouth'a uğurladık. Öğrencilerimiz Bournemouth'ta bulunan Beet Language Centre’da dil eğitimi alıp hazırlık programındaki eğitimlerini pratiğe geçirme imkânı bulacaklar. Kendilerine bir ay sürecek eğitimlerinde başarılar dileriz.

Görüntülenme: 815 Yayınlanma Tarihi: 13 Ağustos 2018