İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 2020 Yılında da A+ Üniversiteler Arasında!

UniAr tarafından gerçekleştirilen "Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2020" raporuna göre, üniversitelerin "Öğrenme İmkân ve Kaynaklarının Zenginliği" sıralaması açısından İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi,  öğrencilerini en üst düzeyde (A+) memnun edebilen üniversiteler arasında yerini aldı.

ÜniAr tarafından gerçekleştirilen "Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2020" raporunda, 192 üniversite arasında “Öğrenme İmkân ve Kaynaklarının Zenginliği” sıralamasında yirmincilikle "A+" notuna sahip olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, üniversitelerin “Yerleşke ve Yaşamının Doyuruculuğu” sıralamasında 39. sırada yer alırken “A” notu ile öğrencilerini memnun edebilen üniversiteler arasına girmeyi başarmıştır.

Görüntülenme: 4264 Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2020