Öğrenci Başına Düşen Basılı Kitap Sayısı En Yüksek Vakıf Üniversitesi

Kuruluşundan itibaren üniversitemizde kütüphane ve dokümantasyon hizmetlerine büyük önem verilmiş ve bu birimin sürekli geliştirilmesi kurumun temel politikalarından olmuştur.

Nitekim Yükseköğretim Kurulunun yayımladığı “Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2019” raporunda üniversitemizin ülkemizdeki bütün vakıf üniversiteleri arasında öğrenci başına düşen basılı kitap sayısı en yüksek üniversite olduğu görülmektedir.

Ümraniye Elmalıkent yerleşkemizdeki kütüphanemiz üç katta 10.000 m2’yi aşan kapalı alana sahiptir. 1.000.000 kitap kapasitesi bulunan bu kütüphanemiz, sesli sessiz çalışma bölümleri,  seminer ve konferans solanları vb. mekânlarıyla öğrenciler ve araştırmacılar için cazip bir bilim, fikir ve sanat atmosferi oluşturmak üzere tasarlanmış olup Eylül 2019 tarihinden itibaren hizmet verecektir.

29 Mayıs Üniversitesi Elmalıkent Kampüsü Kütüphanesi

Görüntülenme: 1765 Yayınlanma Tarihi: 3 Temmuz 2019