Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Öğrenci Kulübünün Katkılarıyla 1. Psikoloji Öğrenci Kongresini Düzenlendi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Öğrenci Kulübünün birlikte düzenlediği 1. Psikoloji Öğrenci Kongresi, 27 Nisan 2019 tarihinde üniversitemizde gerçekleşmiştir. Kongreye 12 farklı üniversiteden 130 kişi katılmıştır. Kongre, psikoloji bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Wayne Malachy Dinn’in  “Exploring The Role Of Neuromodulation In Research And Clinical Settings” konulu açılış semineri ile başlamış ve psikolojinin farklı alanlarında 16 sözel sunum ve 5 poster sunumu yapılmıştır. Kongrede psikoloji bölümü öğrencileri 6 sunum ve 3 posterle üniversitemizi temsil etmiştir. Kongrede 50. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda dereceye giren çalışmalar da yer almıştır. Kongrenin kapanış semineri, Uzm. Psikolog Emre Konuk tarafından “Psikoterapinin Yüzyıllık Macerası: Geleceği Planlamak” başlığı ile verilmiştir. Kongre, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu’nun kapanış konuşması ve kongrede emeği geçenlere teşekkür belgesi verilmesiyle sona ermiştir.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 1. Psikoloji Kongresi

Görüntülenme: 994 Yayınlanma Tarihi: 2 Mayıs 2019