Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Öğrenci Kulübünün Katkılarıyla 2. Psikoloji Öğrenci Kongresi Düzenlendi

Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Öğrenci Kulübünün Katkılarıyla 2. Psikoloji Öğrenci Kongresini Düzenlendi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Öğrenci Kulübünün birlikte düzenlediği 2. Psikoloji Öğrenci Kongresi, 14-15 Kasım 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Kongreye 23 farklı üniversiteden 203 kişi katılmıştır. Kongre, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu ve Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği-Dinn’in açılış konuşmalarıyla başlamış, Koç Üniversitesi psikoloji bölümü hocalarından Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk’un “Ebeveynlikte çocuk odaklı olmak ne demek?” konulu açılış semineri ile devam etmiş ve psikolojinin farklı alanlarında 15 sözel sunum yapılmıştır. Kongrede psikoloji bölümü öğrencilerimiz 12 sunumla üniversitemizi temsil etmiştir. Kongrenin kapanış semineri okulumuzun psikoloji bölümü hocalarından Prof. Dr T. Gül Şendil’in “Değişen dünyada geleceğimizi planlamak” başlığı ile verilmiştir. Kongre, Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği-Dinn’in kapanış konuşması ve kongrede emeği geçenlere teşekkürlerini iletmesiyle sona ermiştir.

Görüntülenme: 1133 Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2020