Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunlarımızdan Emina Kızılkaya, #SözYetenekte Canlı Yayınında

Kıymetli Gençler,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi destekleriyle düzenlenen "Söz Yetenekte" programında Ülkemizin her sektöründen kariyerine yön veren yetenekler, canlı yayın aracılığıyla ilham veren hayat hikâyelerini paylaşıyor.

Bu kapsamda İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunlarımızdan Emina Kızılkaya, #SözYetenekte canlı yayınında @tccbiko'da yarı zamanlı olarak başlayan kariyer yolculuğunu anlatacak. Bu hikayeye ortak olmak isteyen tüm öğrencilerimizi canlı yayına bekliyoruz.

Kayıt ve bilgi: yetenekkapisi.org’da! @sozyetenekte

Tarih: 20.11.2020

Saat: 15:00

Mezun-Öğrenci Bilgileri:

Ad Soyad: Emina Kızılkaya

Çalıştığı Kurum: Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi

Unvanı: Analist

Üniversite-Bölüm:

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi-Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler-Lisans (2018)

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi-Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler-Yüksek Lisans-Tez Döneminde (2020)

Görüntülenme: 832 Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2020