Sosyal Hizmet Bölümü'nden Yeni Erasmus+ Anlaşmaları

Sosyal Hizmet Bölümü'nden Yeni Erasmus+ Anlaşmaları

Üniversitemizin Sosyal Hizmet Bölümü Erasmus+ anlaşmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
Sosyal Hizmet bölümü Hollanda’nın prestijli üniversitelerinden Enschede şehrinde bulunan Saxion Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Saxion University of Applied Sciences) ve Romanya’nın Alba Iulia şehrinde bulunan Alba Iulia Üniversitesi ("1 Decembrie 1918" University of Alba Iulia) Hukuk ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile karşılıklı Erasmus+ anlaşması imzaladı.
Bu anlaşmalar çerçevesinde iki lisans öğrencimiz bir dönemliğine Saxion Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde, üç lisans ve yüksek lisans öğrencimiz bir dönemliğine Alba Iulia Üniversitesi Sosyal Hizmet bölümünde eğitim görebilecektir.
Avrupa Komisyonu öğrencilerimize akademik çalışmalarını Hollanda’da sürdürdükleri dönem boyunca aylık 500€, Romanya’da sürdürdükleri dönem boyunca da aylık 300€ luk bir hibe sağlamaktadır.
Ayrıca Sosyal Hizmet bölümü University of Applied Sciences for Social Work, Education and Nursing- Evangelische Hochschule Dresden’in (Almanya) Sosyal Hizmet Bölümü ile olan anlaşmasını güncellemiştir. Yeni anlaşmaya göre bölümümüz aylık 500€ luk bir hibe ile bir yarıyıl için bir lisans öğrencisi gönderecek ve kabul edecektir.

Görüntülenme: 1308 Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2018