Uluslararası Ofis Müdürlüğümüz 13-16 Eylül 2022 Tarihleri Arasında Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Tarafından Gerçekleştirilen EAIE uluslararası Eğitim Fuarına Katıldı

Uluslararası Ofis Müdürlüğümüz 13-16 Eylül 2022 Tarihleri Arasında Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Tarafından Gerçekleştirilen EAIE uluslararası Eğitim Fuarına Katıldı

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE- European Association for International Education) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde gerçekleştirilen EAIE Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı etkinliğinin 32'incisinin bu yıl 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleştirildi.
Yükseköğretimde uluslararasılaşma hakkında katılımcılar arasında fikir ve deneyimlerin paylaşımına imkan sağlayan EAIE Fuarı, özellikle uluslararası eğitimle ilgili konularla ilgili bir dizi çalıştayı da kapsıyor. Üniversitemiz Genel Sekreteri Azize Çırtlık ve Uluslararası Ofis Müdürü Öğr. Gör. Mehtap Güven Çoban’ın katıldığı Fuarda, Erasmus+ Programı kapsamında hali hazırda karşılıklı işbirliği yapılan üniversitelerin üst düzey temsilcileri ile birebir görüşülerek ikili işbirliklerinin daha da genişletilmesi için çalışmalar yapıldı. Özellikle gelen öğrenci/personel ve anlaşma sayısını artırmak amacıyla Erasmus+ Programı kapsamında hali hazırda işbirliği yapılan üniversitelerin üst düzey temsilcileri ile birebir görüşmeler yapılan fuarda, ikili işbirliklerinin daha da genişletilmesi ve derinleştirilmesi için çalışmalar yapıldı.
Uluslararası Ofis Müdürü Öğr. Gör. Mehtap Güven Çoban, bu sene de dünyanın farklı bölgelerinden çok sayıda üniversite temsilcisi ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdik. Anlaşma sayılarımızı arttırarak daha çok öğrencimizi yurtdışına göndermeyi ve özellikle yurtdışından da üniversitemize daha çok öğrenci kabul etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

 

 

 

Görüntülenme: 685 Yayınlanma Tarihi: 3 Ekim 2022