Uluslararası Ofis Müdürlüğümüz 26-29 Eylül 2023 Tarihleri arasında Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği Tarafından Gerçekleştirilen EAIE uluslararası Eğitim Fuarına Katıldı

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE- European Association for International Education) tarafından her yıl farklı bir Avrupa kentinde gerçekleştirilen EAIE Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı etkinliğinin 33'üncüsü bu yıl 26-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirildi.
Yükseköğretimde uluslararasılaşma hakkında katılımcılar arasında fikir ve deneyimlerin paylaşımına imkan sağlayan EAIE Fuarı, özellikle uluslararası eğitimle ilgili konularla ilgili bir dizi çalıştayı da kapsıyor. Üniversitemiz Uluslararası Ofis Müdürü Öğr. Gör. Mehtap Güven Çoban’ın katıldığı Fuarda, Erasmus+ Programı kapsamında hali hazırda karşılıklı işbirliği yapılan üniversitelerin üst düzey temsilcileri ile görüşülerek ikili işbirliklerinin daha da genişletilmesi ve derinleştirilmesi için çalışmalar yapıldı. Özellikle gelen öğrenci/personel ve anlaşma sayısını artırmak amacıyla işbirliği yapılan üniversitelerin üst düzey temsilcileri ile birebir görüşmeler yapıldı.

Görüntülenme: 497 Yayınlanma Tarihi: 2 Ekim 2023