Ümraniye Kaymakamı, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü ve Ümraniye İlçe Müftüsü’nden Rektörümüze Ziyaret

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır ve Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül 12 Temmuz Cuma günü İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen  “15 Temmuz Münasebetiyle Din İstismarı ve FETÖ Terör Örgütü” konulu panele katıldı.

Panel sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu’nu ziyaret eden Suat Dervişoğlu, Murat Çakır ve Muharrem Gül İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi fakülte binalarını ve yerleşkemizi gezdi, üniversitemiz hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, kurucu Rektör Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez ve görüşmede hazır bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Çelebi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yücel ve İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Prof. Dr. Zekeriya Güler hocamız da misafirlerimiz ile üniversitemiz hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Görüntülenme: 1003 Yayınlanma Tarihi: 13 Temmuz 2019