Üniversitemiz Ekonomi Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Yaşar AKGÜN’ün “UYARI” Adlı Kitabı Yayımlandı

Kıymetli dostlar 40 yıllık yurtiçi yurtdışı bilgi birikiminin ürünü, özgün, alanında benzeri bulunmayan, özel bir üslupla yazılmış kitabımız Boğaziçi Yayınları tarafından yayımlandı. Türkiye’nin 1945-2023 siyasi gelişmelerini, ABD, NATO ile ilişkilerini, Kıbrıs davasını, askeri darbeleri, FETÖ’yü, medeniyetler çatışması tezinin Türkiye ile ilgisini, Siyonizmin akıl hocası B. Lewis’in Türkiye’ye karşı Irak’ı İran’a sunuşunu, Türkiye’nin 1991 Sovyet yıkılışından sonra durum değerlendirmesi yaparak 2006 yılında bağımsız politika izleyeceğini ABD’ye bildirişini, ABD’nin bunu kabullenmeyerek Türkiye’yi dize getirme çabalarını, bu çerçevede FETÖ’yü kullanarak işi darbeye kadar götürdüğünü ve sonrasını anlatan kitabı nezih dikkatlerinize sunuyorum. Lütfen okuyunuz, faydalı ilim olarak bulursanız başkalarına da okutunuz.
Saygı ve selamlarımla,
Prof. Dr. Yaşar AKGÜN