Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Gülşah Taşçı'nın Editörleri Arasında Bulunduğu "GÖÇ - Disiplinlerarası Bakış Açısıyla" İsimli Kitap Yayımlandı

Dr. Öğr. Üyesi Arda Özkan ve Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Taşçı'nın editörlüğünü yaptığı "GÖÇ - Disiplinlerarası Bakış Açısıyla" isimli kitap yayımlandı. Kitapta Dr. Öğretim Üyesi Gülşah Taşçı'nın "Eğitim ve Göç" başlıklı bir bölümünün de bulunduğu bu kitap, “göç” kavramını disiplinlerarası bir perspektifle tartışmaktadır. Alanda göç üzerine yapılan araştırmaların çoğu tek bir disiplinle konuya odaklanırken elinizdeki bu kitap birçok disiplinin farklı boyutlarıyla göç olgusuna ışık tutmaktadır. Ayrıca kitap, göç çalışmalarının yanı sıra farklı disiplinlerde araştırma yapan öğrenciler ve akademisyenler için de değerli bir kaynak olacaktır.

Görüntülenme: 1038 Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2021