YÖK’ten Fakülte Birincilerimize Kutlama

2017-2018 üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanlarla fakültelerine birincilikle yerleştirilen öğrencilerimize YÖK’ten gelen tebrik belgeleri, üniversitemiz senato toplantısında verildi.

Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi'ne birincilikle yerleştirilen öğrencimiz Fatma Nur Barkuş’a belgesi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Edebiyat Fakültesi’ne birincilikle yerleştirilen öğrencimiz Muhammed Berat Bozkurt’a belgesi Fakülte Dekanı Prof. Dr. Feridun M. EMECEN ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne birincilikle yerleştirilen öğrencimiz Burhan Kerem Özdemir’e belgesi Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Michelangelo Guida tarafından takdim edildi.

Fakülte birincilerini kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Kâfi Dönmez ve Senato Üyeleri, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Görüntülenme: 604 Yayınlanma Tarihi: 8 Kasım 2017