Yükseköğretim Kalite Kurulu İzleme ve Değerlendirme Takımı Saha Ziyareti Gerçekleştirdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu İzleme ve Değerlendirme Takımı Saha Ziyareti Gerçekleştirdi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından görevlendirilen İzleme Takımı 23.11.2023 tarihinde kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Üniversitemiz akademik, idari personeli ve öğrencileriyle görüşmeler yaparak değerlendirmelerde bulundu.

Başkanlığını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Maliye Bölümü, Mali İktisat Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Tolga SARUÇ’un yaptığı İzleme Takımında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümü, Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nuray KESKİN ve öğrenci değerlendiricisi Siirt Üniversitesi   Nur Sena ALTUN yer aldı.

İlk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SİNANOĞLU ile görüşen İzleme Takımı Üyeleri, Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tayyar ALTIKULAÇ ile de kurumun yönetsel süreçlerindeki görev paylaşımı, kurum kalite güvencesi sistemi ve izleme süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İzleme Takımının Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile yapmış olduğu toplantıda Kalite ve Akreditasyon Koordinatörümüz Doç. Dr. Talip YİGİT,  KGBR’de yer alan “gelişmeye açık yanlar” konusunda bir sunum yapmıştır. Rektörümüzün İzleme Takımı ve Senato üyelerine KGBR kapsamında gerçekleştirilen iyileştirmeler hakkındaki bilgilendirme sunumu sonrasında, İzleme Takımı akademik personel ve öğrenciler ile KGBR’de yer alan “gelişmeye açık yanlar” doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmaları ve elde edilen sonuçları değerlendirmiştir.

Tüm İzleme Takımı üyelerine üniversitemize vermiş oldukları değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

 

Görüntülenme: 875 Yayınlanma Tarihi: 1 Aralık 2023